Heerlijk die zomerse dagen en vakanties! Maar weet u nog van die ‘vakanties van toen’?!.. Vaak staat dit nog op oude super 8 film of videotapes die u niet meer kunt afspelen. De koude maanden komen er weer aan, gezellig met familie en vrienden. Juist nu weer reden om nu eens de actie te nemen om die oude, vaak waardevolle, super 8 filmpjes, foto’s, dia’s, videobanden en dergelijke eindelijk te gaan digitaliseren en er samen opnieuw van te gaan genieten.

Sendux Audiovisueel  zorgt ervoor dat uw unieke beeldmateriaal professioneel gedigitaliseerd naar harddisk (HDD) of DVD gaat worden, waardoor u er weer lang van kan gaan genieten en op eenvoudige wijze met familie, vrienden en relaties kunt gaan delen.

Alle dupliceer opdrachten worden met de beste apparatuur, de grootst mogelijke zorg en zeer ervaren personeel verwerkt, wij leveren een optimale kwaliteit voor uw opdracht af.

Ten tijde van de traditionele Sendux winter actie die loopt tot en met 5 januari 2020 ontvangt u 10% korting op onze tarieven. Via deze link treft u meer informatie en onze prijslijst aan.

Voor vragen en gericht advies en prijsopgave helpen wij u natuurlijk graag, belt u dan naar +31(0) 297264743 of stuurt u een mail naar Sendux Audiovisueel (info@sendux.nl).