Heerlijk die uitstapjes, feestjes en zomer- en wintervakanties van toen! Herinnert u zich de leuke beelden hiervan?!.. Vaak staan deze nog op oude super 8 film of oude videotapes die u niet meer kunt afspelen. Juist nu wij in de komende wintermaanden weer meer thuis zijn is het een leuke reden om nu eens de actie te nemen om die oude, vaak waardevolle, super 8 filmpjes, foto’s, dia’s, videobanden en dergelijke eindelijk te gaan digitaliseren en er samen opnieuw van te gaan genieten.

Sendux Audiovisueel  zorgt ervoor dat uw unieke beeldmateriaal professioneel gedigitaliseerd naar harddisk (HDD) of DVD gaat worden, waardoor u er weer jarenlang van kan gaan genieten en op eenvoudige wijze met familie, vrienden en relaties kunt gaan delen.

Alle dupliceer opdrachten worden met de beste apparatuur, de grootst mogelijke zorg en door zeer ervaren personeel verwerkt, wij leveren een optimale kwaliteit voor uw opdracht af.

Ten tijde van de traditionele Sendux winter actie die loopt tot en met 30 oktober 2022 ontvangt u 10% korting op onze tarieven. Via deze link treft u meer informatie en onze prijslijst aan.

Voor vragen en gericht advies en prijsopgave helpen wij u natuurlijk graag, belt u dan naar +31(0) 297264743 of stuurt u een mail naar Sendux Audiovisueel (info@sendux.nl).