Skip to main content

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sendux aanbieding actie dupliceren: 10% korting !

By Sendux aanbieding

Heerlijk die uitstapjes, feestjes en zomer- en wintervakanties van toen! Herinnert u zich de leuke beelden hiervan?!.. Vaak staan deze nog op oude super 8 film of oude videotapes die u niet meer kunt afspelen. Juist nu in deze tijden is het een leuke reden om nu eens de actie te nemen om die oude, vaak waardevolle, super 8 filmpjes, foto’s, dia’s, videobanden en dergelijke eindelijk te gaan digitaliseren en er samen weer opnieuw van te gaan genieten.

Sendux Audiovisueel  zorgt ervoor dat uw unieke beeldmateriaal professioneel gedigitaliseerd naar harddisk (HDD) of DVD gaat worden, waardoor u er weer jarenlang van kan gaan genieten en het digitale beeldmateriaal op eenvoudige wijze met familie, vrienden en relaties kunt gaan delen.

Alle dupliceer opdrachten worden met de beste apparatuur, de grootst mogelijke zorg en door zeer ervaren personeel verwerkt, wij leveren een optimale kwaliteit voor uw opdracht af.

Ten tijde van de traditionele Sendux voorjaar- en zomer actie die loopt tot en met 1 augustus 2024 ontvangt u 10% korting op onze tarieven. Via deze link treft u meer informatie en onze prijslijst aan.

Voor vragen en gericht advies en prijsopgave helpen wij u natuurlijk graag, belt u dan naar +31(0) 297264743 of stuurt u een mail naar Sendux Audiovisueel (info@sendux.nl).

Sendux Audio Sensation: programmeerbare draadloze hoofdtelefoons, hoge kwaliteit, prettig draagcomfort, veel creatieve mogelijkheden!

By Sendux caseNo Comments

Sendux Audio Sensation wireless headset with ‘your own’ logo

Sendux wireless Audio Sensation biedt wireless audio reality, instelbare kleuren led-verlichting, zenders met meer kanalen, noise-reduction, DMX aanstuurbaar.

Er is steeds meer behoefte aan intense beleving, stille(re) concerten, optredens en evenementen. De vraag naar bijzondere ervaringen met muziek, geluid of 3 dimensionaal gesproken woord, neemt toe.

Ook in de huidige ‘post’ Corona tijden zoeken we naar oplossingen om bijeenkomsten te organiseren (kleine en grotere groepen) waarbij we onderlinge 1,5 meter afstand kunnen waarborgen en toch optimaal al het gesproken woord of de muziek muziek perfect kunnen horen.

Daarbij komt dat de entertainment-industrie meer duurzame/’groene’ evenementen wil produceren, die geluidsoverlast en afval moeten verminderen en gehoorschade moeten voorkomen. Daarom heeft Sendux een uniek innovatief, programmeerbaar draadloos hoofdtelefoonsysteem in haar verhuur-portfolio:

SOUND INPUT PER PERSON

Het audiosysteem bestaat uit de toepassing van SIPPtm technologie (Sound Input Per Person) en de door zeer slimme technici ontwikkelde high-end draadloze hoofdtelefoon.

Het resultaat is een compleet, innovatief, draadloos audiosysteem dat zorgt voor een robuuste en ongestoorde digitale audio ontvangst. Geschikt voor kleine tot zeer grote aantallen ontvangers/ hoofdtelefoons tegelijkertijd.
(Wij beschikken over ruime voorraad). De draadloze geluidsbeleving i.c.m. SIPPtm wordt nu al als één van de beste in de wereld genoemd. Ook heel betrouwbaar in ruimtes waar meer draadloze techniek wordt toegepast.

De schaalbare SIPPtm technologie i.c.m. de state-of-the-art hoofdtelefoon maakt het mogelijk om unieke en innovatieve diensten en belevingsconcepten groots aan te bieden. Met echte Audio Reality!

Toepassingen

 • Theatershows
 • Sponsor merkactivatie
 • Festivals
 • Rondleidingen
 • Beurspresentaties
 • Guided tours
 • Gemengde symposia (diverse meetings verschillende thema’s binnen 1 complex)
 • Gaming
 • Musea
 • Etc..

Mogelijkheden van het systeem:

 • Organiseer meerdere presentaties tegelijk binnen dezelfde plek. (8 verschillende zenders/audiobronnen in 1 ruimte is mogelijk)
 • Organiseer shows in de nacht zonder overlast
 • Vergroot de bezettingsgraad van een festivalterrein
 • Organiseer unplugged live optredens
 • Bied meer entertainment zoals een buiten bioscoop
 • Organiseer een duurzaam feest, bijv op zonne-energie
 • Organiseer een show op elk denkbare locatie: bos, trein, boot, duinen enz….
 • Sprekers of overige content ontvangen in verschillende talen/kanalen.
 • Oplossing voor slechthorenden d.m.v. unieke individuele ringleiding/magnetische techniek.

Voordelen voor:

 • Organisatie: entree, sponsor bijdrage, VIP Kaarten, geluidsvergunning
 • Sponsor: merkactivatie, VIP service, logo on headsets
 • Publiek: meer aanbod, uitstekend geluid
 • Artiest: bijzonder interactie met publiek.
 • Beursorganisator en standhouders: middels guided Thema Tours concept aangetoonde hoge lead conversie op beurzen.

Meer informatie over dit unieke audiosysteem kunt u lezen door deze bijlage aan te klikken en de informatie te downloaden.

Voor vragen en gericht advies helpen wij u natuurlijk graag, belt u naar +31(0)297264743 of stuurt u een mail naar Sendux Audiovisueel (info@sendux.nl).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meeting OWL Pro, het perfecte all in one-apparaat voor uw videoconferenties!

By Sendux caseNo Comments

Ervaar de werkelijkheid van videoconference.

De 360° camera van de Meeting Owl Pro verschuift en stelt automatisch scherp op de spreker die aan het woord is, aangedreven door het Owl Intelligence System ™  Het resultaat is een ervaring die bijna voelt alsof je fysiek met het gehele team in de ruimte zit.

De Meeting Owl Pro heeft een 360° camera, 360° speaker, en een 360° microfoon. Het speakergedeelte van de Meeting Owl bevat acht omnidirectionele echo-cancelling microfoons die de audio kwaliteit borgen. De Meeting Owl Pro is uitstekend te gebruiken bij web-based conferentieplatforms, denk b.v. aan Zoom, Teams en Google Meet.

Dankzij de 360° camera geeft de Meeting Owl Pro een volledig beeld van de kamer. De resolutie van de camerabeelden is Full-HD en wordt o.a. weergegeven in een panoramabeeld. Je kunt de Meeting Owl Pro verbinden met elk besturingssysteem op laptop, chromebook of desktop. Via je mobiele apparaat neem jij de regie middels de officiële Meeting Owl pro applicatie.

De Meeting OWL PRO kan van ‘ruimte naar ruimte’ meegenomen worden en is snel en eenvoudig operationeel operationeel inzetbaar.

Overige kenmerken van de Meeting Owl:

 • USB aansluiting & WiFi verbindingsmogelijkheid
 • 360° camera en audio (microfoon pick-up range van 5,5m)
 • Full HD kwaliteit
 • Automatische zoom & audio focus op de spreker (instelbaar)
 • Slimme zoom functie voor mensen achterin de kamer
 • Geschikt voor o.a. Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams en WebEx
 • Universele schroefdraad aan onderzijde voor bevestiging op ons meegeleverde statief
 • Te gebruiken met PC en mobiele apparaten.

Wil je meer weten over onze unieke Meeting Owl? Wellicht een afspraak maken voor een demonstratie?

Bel +31(0)297-264743 of mail naar info@sendux.nl     Wij helpen je graag.

 

Sendux Audiovisueel en Building on Events organiseerden “Beurstours” tijdens de EventSummit (RAI)

By Projectnieuws, Sendux caseNo Comments

Thema Tour interview

wireless audio

Thema Tour bezoekers

Nieuw dit jaar op EventSummit 2018: Beurs Tours !!!

Op 15 februari 2018 werd in de RAI Amsterdam wederom de bekende evenementen beurs “EventSummit”  georganiseerd. Sendux Audiovisueel en Building on Events hebben samen de “Beurs Tours” georganiseerd.

De Beurs Tours is een nieuw concept met voordelen voor (beurs)organisator, exposant én deelnemer. Laat exposanten hun ideeën pitchen aan vele bezoekers tegelijk. De headsets bieden uitstekend geluid zonder geluidsafleidingen, waardoor de spreker de volle aandacht heeft.

De draadloze headset technologie biedt vele mogelijkheden. Presentaties in meerdere talen tegelijk, op een locatie buiten, interactiviteit: wij laten u het graag ervaren tijdens een demo.

Projectmanagement, meer dan verhuur!

Graag denken wij met je mee hoe jij het meeste uit jouw event kan halen met behulp van de innovatieve headset technologie. Wij zorgen niet alleen voor de verhuur en technische ondersteuning, maar bieden ook projectmanagement en advies.

Meer weten over de Beurs Tours? Kijk dan eens op www.beurstours.nl

Meer weten over de wireless headset techniek en mogelijkheden?  Kijk dan eens op YouTube naar Sendux wireless headsets

Beleef zelf wat audio reality kan doen voor uw event. Wij komen graag langs om u de vele mogelijkheden en voordelen te laten ervaren. Boek vrijblijvend een demo: info@sendux.nl

Voortschrijdende digitalisering in de MICE sector

By Gelezen op het web

CONGRESWERELD.NL MELD HET VOLGENDE OVER DIGITALISERING IN DE MICE SECTOR:

Congreswereld meld onderzoek: digitalisering in de MICE sector

De huidige digitalisering van de maatschappij is een onomkeerbaar proces. Experts beweren zelfs dat in 2020 ongeveer 21 biljoen schermen verbonden zullen zijn met internet. Internet of Things (IoT) zal industriën veranderen, ook de traditionele MICE sector. Digitalisering in de eventsector beïnvloedt het totale event management proces. Hoe gebruikt de sector digitale oplossingen in de praktijk en hoe gaan deelnemers daar mee om.

Lees hier het hele artikel op Congreswereld.nl

Online video groeit in 17 jaar tot enorme hoogte

By Gelezen op het web

EVENTBRANCHE.NL MELD HET VOLGENDE:

 

online-video-groeit

Akamai, een bedrijf gespecialiseerd in content delivery en cloud oplossingen onderzocht de groei van online video aan de hand van een paar krachtige momenten. In de afgelopen jaren is de groei enorm geweest, blijkt uit onderzoek. De curve gaat van Giga bytes per seconde naar Tera bytes. En het blijft doorgroeien !!

Sendux Audiovisueel is u graag van dienst bij het vervaardigen van uw online content.

Lees hier het artikel op Eventbranche.nl