Skip to main content

Thema Tour interview

wireless audio

Thema Tour bezoekers

Nieuw dit jaar op EventSummit 2018: Beurs Tours !!!

Op 15 februari 2018 werd in de RAI Amsterdam wederom de bekende evenementen beurs “EventSummit”  georganiseerd. Sendux Audiovisueel en Building on Events hebben samen de “Beurs Tours” georganiseerd.

De Beurs Tours is een nieuw concept met voordelen voor (beurs)organisator, exposant én deelnemer. Laat exposanten hun ideeën pitchen aan vele bezoekers tegelijk. De headsets bieden uitstekend geluid zonder geluidsafleidingen, waardoor de spreker de volle aandacht heeft.

De draadloze headset technologie biedt vele mogelijkheden. Presentaties in meerdere talen tegelijk, op een locatie buiten, interactiviteit: wij laten u het graag ervaren tijdens een demo.

Projectmanagement, meer dan verhuur!

Graag denken wij met je mee hoe jij het meeste uit jouw event kan halen met behulp van de innovatieve headset technologie. Wij zorgen niet alleen voor de verhuur en technische ondersteuning, maar bieden ook projectmanagement en advies.

Meer weten over de Beurs Tours? Kijk dan eens op www.beurstours.nl

Meer weten over de wireless headset techniek en mogelijkheden?  Kijk dan eens op YouTube naar Sendux wireless headsets

Beleef zelf wat audio reality kan doen voor uw event. Wij komen graag langs om u de vele mogelijkheden en voordelen te laten ervaren. Boek vrijblijvend een demo: info@sendux.nl

Leave a Reply